Εισαγωγή στα Νοήμονα Συστήματα | Μέρος 2ο

βιβλιοθηκη > Εισαγωγή στα Νοήμονα Συστήματα | Μέρος 2ο

 

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου η ομάδα της SciFY, διοργάνωσε με το INNOVATHENS Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, το δεύτερο και τελευταίο μέρος στην σειρά σεμιναρίων τα οποία ήταν αφιερωμένα στα Νοήμονα Συστήματα.

Εκπρόσωποι από πλήθος κλάδων, όπως η Πληροφορική, Τεχνολογία, καθώς και ερευνητές και φοιτητές διαφόρων σχολών συμμετείχαν στην 20η SciFY Academy η οποία πραγματοποιήθηκε στο INNOVATHENS.

Σε αυτό το σεμινάριο ο Dr. Γιώργος Γιαννακόπουλος, ερευνητής του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γνώσεων και Λογισμικού του ΕΚΕΦΕ “Δημοκριτος” και CTO στην SciFY είχε την ευκαιρία να εμβαθύνει περισσότερο στις έννοιες των Νοημόνων Συστημάτων. Αρχικά έγινε σύνοψη όσων αναφέρθηκαν στο 1ο μέρος του σεμιναρίου και έπειτα ακολούθησε η εισήγηση.

Βρείτε την παρουσίαση της 20ης SciFY Academy εδώ

Μετά το τέλος της παρουσίασης υπήρχε χρόνος για συζήτηση και επίλυση αποριών. Ευχαριστούμε θερμά τον Dr. Γιώργο Γιαννακόπουλο, το INNOVATHENS και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο σεμινάριο κάνοντας πολύ ενδιαφέροντα σχόλια και ερωτήσεις και κυρίως επειδή συνέβαλαν για ακόμη μία φορά στην πραγματοποίηση του οράματος μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης!

Για να ενημερώνεστε για τις επόμενες εκδηλώσεις της SciFY Academy μπορείτε να γραφτείτε εδώ.