Ποιοι είμαστε

Η ομάδα

team_image_header
partner-image

Dr. Γιώργος Γιαννακόπουλος

Co-founder & Chief Executive Officer

Ευτυχισμένος συνιδρυτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SciFY και αμετανόητος ερευνητής (στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος). Όνειρό του: να δει τη SciFY να τον ξεπερνά για να κάνει το δικό της δρόμο.

partner-image

Βασίλης Σαλαπάτας

Co-founder & Chief Financial Officer

Συνιδρυτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SciFY και υπερήφανος πατέρας δύο νέων γιατρών. Υποφέρει από υπερπαραγωγή ιδεών αν και βελτιώνεται σταδιακά. Όταν μεγαλώσει, φιλοδοξεί να δώσει οριστική απάντηση στο ερώτημα: “πού είναι τα γυαλιά μου;”.

partner-image

Αλέξανδρος Τζούμας

Chief Technical Officer

Σε μια συνεχή πάλη με το χάος και τη πολυπλοκότητα. Υπεύθυνος για τις διαδικασίες του IT, την παραγωγικότητα και την εξασφάλιση ενός αρμονικού κ ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

partner-image

Βασίλης Γιαννακόπουλος

Chief Marketing Officer, Marketing, Social Impact and Business Development

Εργαζόμενος μπαμπάς που προσπαθεί να λύνει περισσότερα προβλήματα από όσα δημιουργεί. Περνάει καλά κάνοντας marketing, fundraising, και αυξάνοντας τον κοινωνικό αντίκτυπο της SciFY με καινοτόμους τρόπους. Ξυπνάει ενοχλητικά νωρίς.

partner-image

Dr. Άρης Κοσμόπουλος

Machine Learning Expert & Principal Software Engineer

Αναπτύσσει λογισμικό υπό τον απαλό ήχο “βαριάς” μεταλλικής μουσικής.. Παίζει ηλεκτρονικά και επιτραπέζια μπλιμπλίκια, καμιά φορά φτιάχνει και μερικά. Πήρε και ένα PhD στη μηχανική μάθηση, μήπως και βοηθήσει στο gaming...

partner-image

Παύλος Ίσαρης

Senior Software Engineer, Scrum Master & STEM Teacher

Ζει για να μαθαίνει κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Παλεύει με μια πληθώρα από software engineering και project management ρόλους σε τεχνολογικές startups, Ευρωπαϊκά έργα, και έργα ανοιχτού κώδικα. Όταν δεν προγραμματίζει, διδάσκει παιδιά και εφήβους.

partner-image

Δέσποινα Χαλβατζή

Project Manager

Εργάζεται εκεί που επέλεξε να είναι εθελόντρια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Κι όμως στη SciFY βρήκε τον χώρο για να ξεδιπλώσει την αγάπη της για την οργάνωση και τη δημιουργία. Κατά τα άλλα, ένα κλασικό bookworm που δεν σταματά να εξιτάρεται από την νέα γνώση και τις ευκαιρίες για εξέλιξη!

partner-image

Αντιγόνη Πούλου

Front-end Developer & Business Analyst

Λατρεύει τη δομή, το μυαλό της κάνει διάφορες συνδέσεις και ταξινομεί τα πάντα σε "βιβλιοθήκες" ώστε να βγάζουν νόημα, ενίοτε μόνο στο δικό της μυαλό. Δε θα μπορούσε παρά να γίνει προγραμματίστρια! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στη SciFY (και που καμιά σχέση δεν έχει με τις σπουδές της) αλλά μόνο εδώ θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!

partner-image

Άννα Τσίγκου

UI/UX Designer

Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα ακουστικά της, ειδικά όταν σχεδιάζει. Η μουσική και οι ιστορίες είναι αυτά που τροφοδοτούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της.

partner-image

Στέφανος Κουτούπης

Devops & Backend Engineer

Με πάθος για την αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών ανάπτυξης λογισμικού. Όταν δεν είναι στο γραφείο, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του αφοσιωμένος στη μουσική.

partner-image

Ναζελί Παπαδάκη

Marketing Executive & Event Manager

Αγαπά την αρμονία και λατρεύει το χιούμορ! Την ενδιαφέρει η ψυχολογία, γιατί τη βοηθά να κατανοεί τον κόσμο και να εξελίσσεται. Της αρέσει ν' ακούει τους ανθρώπους, για να επικοινωνεί μαζί τους ουσιαστικά. Η οργάνωση κι ο συντονισμός είναι το ατού της, έτσι εξασφαλίζει ότι η εργασία γίνεται αποδοτικά και ησυχάζει!

partner-image

Αφροδίτη Δαρζέντα

Εθελόντρια

Δεν είναι σίγουρη αν προτιμά να κάνει μεταφράσεις ή να βάζει μουσικούλα και να κάνει testing, το σίγουρο πάντως είναι ότι η ώρα στη δουλειά περνάει καλά!

partner-image

Manos C.

Principal Software Engineer / Front-end Expert

Αγαπημένο του quote: "Είτε συμβεί σε 100 χρόνια, είτε σε 1000 ή ένα εκατομμύριο χρόνια, τελικά ο Ήλιος μας θα κρυώσει και θα σβήσει. Όταν συμβεί αυτό, δε θα πάρει μόνο εμάς. Θα πάρει τη Μarilyn Monroe και τον Lao Tzu και τον Einstein και τον Morobuto και τον Buddy Holly και τον Αριστοφάνη... και όλα αυτά ήταν για το μηδέν... εκτός αν πάμε στα άστρα."

partner-image

Σταμάτης Χρυσικόπουλος

Business Intelligence Consultant

Με πολυετή εμπειρία σε έργα επιχειρηματικής ευφυΐας για μεγάλους οργανισμούς και διάθεση για κατανόηση των εταιρικών διαδικασιών.

partner-image

Κώστας Παπανδρέου

Full Stack Software Engineer

Ένα ανήσυχο πνεύμα, πάντα πρόθυμος να μάθει για τον κόσμο γύρω του. Είναι αδιόρθωτος τελειομανής και του αρέσει να βρίσκει τρόπους να κάνει την ζωή όλων έστω και λίγο πιο εύκολη. Στα διαλείμματά του από την υπερανάλυση, συνήθως γελάει με φίλους, παίζει κιθάρα και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

partner-image

Φώτης Παπαστεργίου

Product Manager

Περιπλανώμενος επαγγελματίας που μπήκε στο χώρο της πληροφορικής από έρωτα. Στη SciFY φιλοδοξεί να δουλέψει ως product manager, πάνω στη σύντηξη των πυρήνων της τεχνολογίας, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας με σκοπό την απελευθέρωση ενέργειας προς όφελος όλων!