Εισαγωγή στο Digital Marketing | Google AdWords Seminar

βιβλιοθηκη > Εισαγωγή στο Digital Marketing | Google AdWords Seminar

 

Την Τετάρτη 12 Απριλίου η ομάδα της SciFY, διοργάνωσε με την Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality το INNOVATHENS Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, ένα ακόμη σεμινάριο και εργαστήριο, με θέμα το Digital Marketing και πιο συγκεκριμένα τα Google AdWords.

Όπως κάθε φορά εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κλάδο, καθώς και φοιτητές οικονομικών σχολών, μέλη της κοινωνίας των πολιτών αλλά και άτομα που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο της διαφήμισης προσήλθαν στο INNOVATHENS για να παρακολουθήσουν την 18η SciFY Academy με θέμα: “Εισαγωγή στο Digital Marketing | Google AdWords Seminar”.

Και στην δεύτερη SciFY Academy για την θεματική Digital Marketing, ομιλητής ήταν ο κα Σπύρος Τζώρτζης, όπου η πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα του online marketing αλλά και το γεγονός ότι είναι επίσημος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα τον καθιστούν expert.

Στο 1ο μέρος της παρουσίασης θυμηθήκαμε περιληπτικά όσα είδαμε στο 1ο σεμινάριο της σειράς, κατά την 17η SciFY Academy:

  • Social Media Marketing
  • Newsletter Marketing
  • Analytics

Στο 2ο μέρος της παρουσίασης εμβαθύναμε στο θέμα των διαφημίσεων στο διαδίκτυο. Μάθαμε τις βασικές έννοιες και αρχές της διαδικτυακής διαφήμισης αλλά και να είδαμε στην πράξη πως τρέχουμε μία καμπάνια με την βοήθεια των Google AdWords. Σε αυτό σημαντική είναι η γνώση και εμπειρία του κ Τζώρτζη αφού είναι επίσημος συνεργάτης της Google.

Φυσικά μετά το τέλος της παρουσίασης υπήρχε ο χρόνος να τεθούν ερωτήσεις από το κοινό και λυθούν απορίες. Για μία ακόμα φορά ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τόσο με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων όσο και αργότερα με κατ’ ιδίαν συζητήσεις με όλη την ομάδα της Sociality.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Σπύρο Τζώρτζη, τους συνεργάτες του, το INNOVATHENS και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο σεμινάριο κάνοντας πολύ ενδιαφέροντα σχόλια και ερωτήσεις και κυρίως επειδή συνέβαλαν για ακόμη μία φορά στην πραγματοποίηση του οράματος μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης!

Για να ενημερώνεστε για τις επόμενες εκδηλώσεις της SciFY Academy μπορείτε να γραφτείτε εδώ.

Βρείτε την παρουσίαση της 18ης SciFY Academy εδώ 

#18 SciFy Academy: Google AdWords Workshop from Sociality