Εισαγωγή στο Digital Marketing

βιβλιοθηκη > Εισαγωγή στο Digital Marketing

 

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου η ομάδα της SciFY, διοργάνωσε με την Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality το INNOVATHENS Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, ένα ακόμη σεμινάριο και εργαστήριο, με θέμα το Digital Marketing.

Όπως κάθε φορά εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κλάδο, καθώς και φοιτητές οικονομικών σχολών, μέλη της κοινωνίας των πολιτών αλλά και άτομα που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο της διαφήμισης προσήλθαν στο INNOVATHENS για να παρακολουθήσουν την 17η SciFY Academy με θέμα: “Εισαγωγή στο Digital Marketing”.

Στην πρώτη SciFY Academy για το 2017, βασικός ομιλητής ήταν ο κα Σπύρος Τζώρτζης, όπου η πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα του online marketing αλλά και το γεγονός ότι είναι επίσημος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα τον καθιστούν expert.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στις εξής θεματικές:

  • Γιατί Digital Marketing?
  • Social Media Marketing
  • Digital Paid Ads
  • Email Marketing
  • Analytics

Φυσικά μετά το τέλος της παρουσίασης υπήρχε ο χρόνος να τεθούν ερωτήσεις από το κοινό και λυθούν απορίες. Για μία ακόμα φορά ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τόσο με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων όσο και αργότερα με κατ’ ιδίαν συζητήσεις με την ομάδα της Sociality.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Σπύρο Τζώρτζη, τους συνεργάτες του, το INNOVATHENS και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο σεμινάριο κάνοντας πολύ ενδιαφέροντα σχόλια και ερωτήσεις και κυρίως επειδή συνέβαλαν για ακόμη μία φορά στην πραγματοποίηση του οράματος μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης!

Για να ενημερώνεστε για τις επόμενες εκδηλώσεις της SciFY Academy μπορείτε να γραφτείτε εδώ.

Βρείτε την παρουσίαση της 17ης SciFY Academy εδώ 

Εισαγωγή στο Digital Marketing from Sociality