Ξεκινώντας με το Google Analytics

βιβλιοθηκη > Ξεκινώντας με το Google Analytics

3rd SciFY Academy “Ξεκινώντας με το Google Analytics”
Μάθετε τα βασικά για τη χρήση του Google Analytics στο Website σας

 

Την Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 19.00, στο χώρο του InnovAthens, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με την 3η SciFY Academy με θέμα “Ξεκινώντας με το Google Analytics”. Η SciFY Academy είναι μια σειρά παρουσιάσεων για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης που οργανώνεται από τη μη-κερδοσκοπική SciFY και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η τρίτη εκδήλωση της SciFY Academy γίνεται με τη συνεργασία του InnovAthens και την παρουσίαση θα κάνει ο Κωνσταντίνος Σκιάνης, Google Analytics Certified Professional, Digital Marketing Director και Co-Founder της MEDIACUBE (πιστοποιημένος συνεργάτης της Google) εστιάζοντας στο: Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το Google Analytics και πώς μπορώ να το αξιοποιήσω στο Website μου.
Θα παρουσιαστούν πραγματικά παραδείγματα (Real examples) και θα δοθεί βάση στην μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των Reports και την αποδοτική περιήγηση στο Google Analytics. Φυσικά μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση (Q&Α) προκειμένου να λυθούν απορίες και θα συζητηθούν case studies.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε marketers, νέους επιχειρηματίες, startuppers, σπουδαστές σχολών Marketing και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να αξιοποιούν ένα δυνατό, δωρεάν εργαλείο.

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί δεκάλεπτη mini-παρουσίαση (Innovation & NewTrends) για μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια… (Shhhh…. it’s a secret!). Πρόγραμμα εκδήλωσης εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi [at] scify [dot] org, T: 211 400 4192
Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org
Περισσότερες πληροφορίες για τη MEDIACUBE: http://www.mediacube.gr/