Ψηφιακός Μετασχηματισμός

βιβλιοθηκη > Ψηφιακός Μετασχηματισμός

28η SciFY Academy: Digital Transformation

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 28η SciFY Academy με θέμα: “Digital Transofrmation” ενώ το κύριο ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν οι ομιλητές να απαντήσουν ήταν: “Πως να φέρω την επιχείρησή μου στο σήμερα;” με το κοινό να συμμετέχει με ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις.

Αρχικά, ο κ  Σέργιος Δημητριάδης, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έθεσε τις βάσεις για τη συζήτησή μας, εξηγώντας μας τι είναι το Digital Transformation και δίνοντάς μας συμβουλές για το πως μπορούμε να εφαρμόσουμε τέτοια συστήματα και εμείς στην δική μας επιχείρηση. Ο κ Δημητριάδης προσέγγισε το θέμα κυρίως από την business πλευρά του και μπορείτε να βρείτε την παρουσίασή του εδώ.

Έπειτα, ο κ Μιλτιάδης Καλαμπόκας, υπεύθυνος  Big Data και Analytics της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος προσέγγισε το θέμα από την τεχνολογική του πλευρά ώστε να δοθεί ολοκληρωμένη εικόνα στο κοινό για το πως μπορεί να λειτουργήσει το Digital Transformation. Πιο συγκεκριμένα μας μίλησε με παραδείγματα για το πως γίνεται το Digital Transformation και μάλιστα για ένα πρόγραμμα το οποίο τώρα εφαρμόζεται από την Εθνική Τράπεζα. Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του κ Καλαμπόκα εδώ.

Τέλος, κα Χρύσα Κεφαλά, Business Development Manager της Pobuca – Sieben ήταν η πλέον κατάλληλη για να κλείσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς εκτός από τις πρακτικές συμβουλές που μας έδωσε προκειμένου να εξιχρονίσουμε την επιχείρησή μας, μας έδωσε και αρκετά παραδείγματα επιτυχημένων και αποτυχημένων εφαρμογών Digital Transformation. Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση της κας Κεφαλά εδώ.Για να μην χάσετε κανένα SciFY Academy μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα επόμενα σεμινάριά μας.

Μπορείτε να δείτε το video της εκδήλωσης εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά το INNOVATHENS καθώς και όλους εσάς όπου συμβάλλατε για ακόμη μία φορά στην πραγματοποίηση του οράματος μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης!