Νέα

News > Η SciFY συμμετέχει σε ένα έργο που χτίζει το «Φάρο Τεχνητής Νοημοσύνης» της Ευρώπης!

29 Δεκεμβρίου 2023

Η SciFY συμμετέχει σε ένα έργο που χτίζει το «Φάρο Τεχνητής Νοημοσύνης» της Ευρώπης!

Θαυμάσια νέα! Η SciFY έχει συνεργαστεί με 28 οργανισμούς της ΕΕ, στο ευρωπαϊκό έργο DeployAI, αξίας 28 εκατομμυρίων, για την έναρξη της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας AI-on-Demand (AIoD). Σκεφτείτε το ως έναν κεντρικό κόμβο για την ενίσχυση του δυναμικού Τεχνητής Νοημοσύνης της Ευρώπης. Να τι κάνει:

  • Ενώνει την ευρωπαϊκή κοινότητα Τεχνητής Νοημοσύνης: Ερευνητές, επιχειρήσεις και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να μοιράζονται πόρους και να συνεργάζονται.
  • Ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης αιχμής για να αναπτυχθούν βιώσιμα και να γίνουν ψηφιακά ανεξάρτητες.
  • Οι αξίες έχουν σημασία: Η πλατφόρμα υποστηρίζει τις ευρωπαϊκές αξίες, όπως η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η δικαιοσύνη στην ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.
  • Ένα one-stop AI shop: Βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την Τεχνητή Νοημοσύνη, από σύνολα δεδομένων έως εφαρμογές.

Η SciFY είναι περήφανη που συμμετέχει σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθιστώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη προσιτή και ωφέλιμη για όλη την Ευρώπη. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας!

Τελευταία νέα

10 Απριλίου 2024

«Φοιτητές Φυσικών Επιστημών: Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη!»

2 Απριλίου 2024

ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη

29 Δεκεμβρίου 2023

Η SciFY συμμετέχει σε ένα έργο που χτίζει το «Φάρο Τεχνητής Νοημοσύνης» της Ευρώπης!

Δες όλα τα νέα