Νέα

News > Η SciFY συμμετέχει σε ένα έργο που χτίζει το «Φάρο Τεχνητής Νοημοσύνης» της Ευρώπης!

8 Ιανουαρίου 2024

Η SciFY συμμετέχει σε ένα έργο που χτίζει το «Φάρο Τεχνητής Νοημοσύνης» της Ευρώπης!

Θαυμάσια νέα! Η SciFY συνεργάζεται με 28 οργανισμούς της ΕΕ, στο ευρωπαϊκό έργο DeployAI, αξίας 28 εκατομμυρίων, για την έναρξη της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας AI-on-Demand (AIoD). Σκεφτείτε το ως έναν κεντρικό κόμβο για την ενίσχυση του δυναμικού Τεχνητής Νοημοσύνης της Ευρώπης. Να τι κάνει:

  • Ενώνει την ευρωπαϊκή κοινότητα Τεχνητής Νοημοσύνης: Ερευνητές, επιχειρήσεις και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να μοιράζονται πόρους και να συνεργάζονται.
  • Ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης αιχμής για να αναπτυχθούν βιώσιμα και να γίνουν ψηφιακά ανεξάρτητες.
  • Οι αξίες έχουν σημασία: Η πλατφόρμα υποστηρίζει τις ευρωπαϊκές αξίες, όπως η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η δικαιοσύνη στην ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.
  • Ένα one-stop AI shop: Βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την Τεχνητή Νοημοσύνη, από σύνολα δεδομένων έως εφαρμογές.

Η SciFY είναι περήφανη που συμμετέχει σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθιστώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη προσιτή και ωφέλιμη για όλη την Ευρώπη. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας!

Τελευταία νέα

4 Σεπτεμβρίου 2024

SciFY Academy Event: Υποστηρικτικές Τεχνολογίες και Αναπηρία

21 Αυγούστου 2024

INDEU – Το νέο έργο για την ενίσχυση της ψηφιακής συμπερίληψης στην ΕΕ

16 Ιουλίου 2024

Νοητική ενδυνάμωση ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας: Το έργο Pharaon

Δες όλα τα νέα